Ενοικιαση ποδηλατων

 

“Ενοικιαση ποδηλατων”

Η ενοικιαση ποδηλατων και η εξερεύνηση της Αθήνας αποτελεί μια εναλλακτική δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους.Απόλαυσε μια βόλτα με ποδήλατο στην πόλη ή στην παραλία, διασκέδασε και γυμνάσου με  τον πιο οικολογικό και υγιεινό τρόπο. Άφησε το αυτοκίνητο και ανακάλυψε το ιστορικό κέντρο και τα αξιοθέατα της Αθήνας μέσα από ασφαλείς ποδηλατικές διαδρομές και ποδηλατόδρομους. Το ποδήλατο είναι μια εναλλακτική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια! 

Η ενοικιαση ποδηλατων περιλαμβάνει:

ΦΠΑ 24%Κλειδαριά | Σετ επιδιόρθωσης | Κράνος | 

1-4 ώρες:  €8,00
4-12 ώρες:  €10,00
12-36 ώρες:  €12,00
Κάθε επόμενη μέρα:  €6,00

Η ενοικιαση ποδηλατων απο το Athens by bike γίνεται με απλό και εύκολο τρόπο και διαθέτουμε ποδήλατα για ενοικίαση σε όλα τα μεγέθη. Τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα  βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάθε ποδήλατο μετά από κάθε χρήση ελέγχεται, καθαρίζεται και απολυμαίνεται ώστε να είναι έτοιμο για τον επόμενο αναβάτη.  Δοκίμασε το!!

 Προτεινόμενες διαδρομές

Τι μπορώ να κάνω σήμερα στην Αθήνα? Το Athens by bike, ο μεγαλύτερος bike tour operator στην Ελλάδα, προτείνει:

Από μια σύντομη ποδηλατική βόλτα και μονοήμερες αποδράσεις ως ένα πολυήμερο ποδηλατικό ταξίδι έχουμε να σου δώσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης ή ακόμα και να οργανώσουμε μαζί μοναδικούς χάρτες ποδηλατικών διαδρομών για το δικό σου ξεχωριστό Σαββατοκύριακο.

  • Ιστορικό κέντρο 
  • Αθηναϊκή  Ριβιέρα
  • Αίγινα- Αγκίστρι
  • Σούνιο
  • Ναύπλιο- Σπέτσες 

 


Τα ποδήλατα 

Ideal Crossmo 03/2018 – 24 speed- 700 wheel -V- Brakes- Shimano Acera- RST 777-T, preload adjustment- Alloy 6061- Comfort gel saddle- Rack

ΤΙΜΕΣ

1-4 ώρες:  €8,00
4-12 ώρες:  €10,00
12-36 ώρες:  €12,00
Κάθε επόμενη μέρα:  €6,00

Ωράριο λειτουργίας

Email: reservations@athensbybike.gr
Τηλέφωνο+302169003321

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
– Για την ενοικίαση απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή άδεια διαμονής  το όποιο θα κρατείται ως εγγύηση στο μαγαζί μέχρι την επιστροφή του ποδηλάτου.

– Εαν δεν θέλετε να αφήσετε κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα ως εγγύηση τότε θα χρειαστεί χρηματική εγγύηση €150.00/ποδήλατο σε μετρητά ή με προσωρινή χρέωση της κάρτας σας.

-Μετά από κάθε χρήση όλα τα ποδήλατα και ο εξοπλισμός καθαρίζονται και απολυμαίνονται, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και δημόσιας υγείας.